Annons
Annons

40h 44min kvar för er och 29h 25min kvar för oss

hejregina.blogspot.com kroatien litenljusNu är det 40 timmar och 44 minuter kvar tills tävlingen som jag har i samarbete med HowDo stänger (alltså till den 31:e augusti 23:59). HowDo är en megabra app där du kan dela med dig av små tips och idéer och samtidigt inspireras av andra.

Annons

Något enkelt, något kul, något fint, något nödvändigt, något annat. Mer detaljer om tävlingen hittar du här. För att få en bättre uppfattning om vad man kan göra kan ni tillexempel besöka HowDo’s blogg eller helt enkelt ladda ner appen. På min profil kan ni hittills se hur jag gör om en tröja och klipper till en dörrmatta.

Och vi har 29 timmar och 25 minuter kvar i Kroatien innan vi flyger hem! Vi har haft det så himla bra ▲

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar