Annons
Annons

5 filmer & uppdatering

Lars and the real girl ★★★★

Fin och knäpp historia om att ta sig tillbaka till livet. Ryan Gosling spelar väldigt bra och på något sätt hoppas man ändå att det är så här samhället skulle fungera. Både hjärtknipande och rolig Foxfire ★★
Girlpower på 50taletSon of Rambow ★★★
Lite klyschig men söt.

Annons

Den mycket hårt hållna Will lär känna den vilde Lee Carter som visar honom nya sidor av livet. Om vänskap, krav och kreativitet The next three days ★★★
Lara, John och deras son lever ett vanligt familjeliv när polisen plötsligt griper Lara för mord. Hon blir dömd till fängelse och John som tror att hon är oskyldig gör allt för att hjälpa henne ut. Spännande och fin om att verkligen vilja något. Filmen är bättre än trailern.Her ★★★★
Går på bio just nu. Theodor är deprimerad och ensam. Filmen utspelar sig i framtiden och när han installerar sitt nya operativsystem får han en ny vän. En film med nya perspektiv. Både Mattias och David relaterade filmen till Lars and the real girl, vilket jag inte hade en tanke på. Helt olika, men ändå lika. Välgjord, detaljerad och bra skådespel

Övrigt:
Mattias har brutit ett ben i foten och kommer vara gipsad i 5 veckor -★★★★
4 knappar på mitt tangentbord har slutat fungera, tex enter = extra negativt i skrivtider -★★
Jag har haft bloglovin-, facebook-, instagram-, blocket- och pinterest- förbud i veckan. Känns nyttigt ★★★
Om 12 dagar är jag en fri människa! ★★★★★

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Oh, I love Lars and the Real Girl so much! One of my favourite movies! I’m really looking forward to Her, too. But I think it won’t start in Germany before May. 🙁

  • Tipsade om din ljuvliga blogg inne hos ming häromdan. Hoppas det var ok att jag lånade av dina fina bilder?! Hoppas det jobbiga vänder snart för dig och er. Kram!

  • ÅÅÅÅ elsker når du legger ut filmer til meg!! tAKK TAKK SØTE DEG.

  • jag vill se alla dessa filmer!!

  • Älskade verkligen Her!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar