Annons
Annons

90 dagar till

stickling suckulent (hejregina)

Titta! Nu är det 3 månader sedan jag planterade mina suckulenter och det funkar (!) inte särskilt snabbt men det blir fler!!

stickling suckulent (hejregina)3

Av de 26 st (stora och små) blad som jag satte ruttnade 14. 7 har tagit sig och ytterligare 5 har fått rötter. Så jag skulle säga att man ska sätta ganska många om man säkert vill lyckas

Annons

stickling suckulent (hejregina)4

Sen tappar ju succulenter blad av sig själva så man kan alltid hålla utkik efter sorter man inte har. Det här bladet tog jag med mig från Hörte Brygga i somras. Ny växt + sommarminne på samma gång

stickling suckulent (hejregina)5

Igår planterade jag över några till egna krukor

stickling suckulent (hejregina)2

Annars gör jag inte så mycket med dem alls. Ett sprut vatten någon gång i veckan och mest ett himla massa väntande ✿

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Åh, detta var ju superfint! Tur att några överlevde, hehe.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar