Annons
Annons

@agnesregina + _ _ _

hejregina.blogspot.com6Jag har hittat en liten tax i porslin för en 5:a och varit uppklädd på kalas. Sen åkte jag och Mattias på hemliga äventyr och hamnade på 1a. Och en lunch med Arvid.hejregina.blogspot.com1Sen skickade jag iväg ett paket till Josephine, dokumenterade Mattias från sängen, hade sovmorgon och spelade basket med klassen.hejregina.blogspot.com3Vi åkte till Malmö och hälsade på i butiken Sefr Sefr som är 2x10m stor.

Annons

Sysselsatte oss igenom förkylningen och firade Mattias födelsedag! Och läste godmorgon i taket vid min sänghejregina.blogspot.com2Sen blev det påsk i skåne! Med godisägg, snö (?), tulpaner och blyga ägg 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • finaste eggen jag sett!

 • men åh sämsta telefonen som ändrar äggen till eggen aja hehe

 • tack så hemskt mycket för paketet. så fint du hade gjort det!

  • Vilken tur att det kom fram! Var lite orolig hur många märken jag skulle sätta på.. Använd den väl 🙂

 • Så finfinfina bilder.

 • These tulips are beautiful

 • Vilka fina, blyga ägg!

 • himla fina bilder! alltid roligt att se från instagram såhär 🙂

 • Varifrån kommer klänningen?

  Finns den i butik nu?

 • Alltså, de sista äggen där? Det är ju såklart inte bara blyga ägg, det är Harry Potter och Cho Chang! Syns lång väg, de passar iaf perfekt som det!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar