Annons
Annons

@agnesregina + div. osv. ni vet

bild-176En middagslur och när vi invigde vår dumplings-ångare som jag köpte i kina =succé! Nu vill vi inte äta annat. Dörrmattan som välkomnar gäster. (Enkel att göra själv.) Och lite grönt i köketbild-175Skott som nu mera är planterade och frodas.

Annons

Jag tog tillbaka luggen och var glad för det. Och njöt av öppna landskap. Sen kom vi precis lagom till att Oscar skulle baka chokladkaka. bild-177Nattkarusell på Malmöfestivalen och två Linablommor. Sen upptäckte jag att min lugg var sne. Och när jag kom till Malmö blev jag hämtad på cykel på stationen. Jag tycker det är så fint! Som en bit av hur man vill hur livet ska vara. 

Kram&hej
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar