Annons
Annons

@agnesregina + lite annat

hejregina.blogspot.com instagram5

Jag gick på strandpromenad i skåne, plockade in vitsippor (!) och vilade brevid honom med snea glasögon. Sen kom den nyblivna 5åringen och hälsade på. Mycket koncentrerad på spelet.hejregina.blogspot.com instagram4Sen en bild på köket i vårt hus i skolan! Så kul att se det växa fram.

Annons

Loppis, loppis, loppis och frukost. Och morgonljuset mot nyflyttat matbordhejregina.blogspot.com instagram1Världens bästa kör (!) cykeltider och otroligt sugen på lugg en kväll. Fegade ut som vanligt. Men snart händer det. Sen började vi packa ihop huset. Hejdå, vi ses i Kinahejregina.blogspot.com instagram2Sen kom solen! Mera cykel, klänningar och balkonghäng. Och världens bästa Antonia är peppad på vår&slottskogen. 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar