Annons
Annons

@agnesregina med mera

hejregina.blogspot.com instagram3Picknick med Vera, en ekkvist, lekplatshäng och våfflor mitt i nattenhejregina.blogspot.com instagram4hemmakontor, pizza i gräset, en kvist som fick följa med hem efter skolan och Mattias nyputsade skorhejregina.blogspot.com instagram5En natt som var så ljus att man kunde fota, trött frukostsällskap, en liten kvist som flyttat in i min diamant och stigen som leder till vår lägenhet.

Annons

Mitt i stan men ändå i skogen.hejregina.blogspot.com instagramMera våfflor! På ett tak, på ett hus, på en ö. Sen fick jag sommarlov och var väldigt glad! Och träffade de här två tillexempel hejregina.blogspot.com instagram2Och en gäst som fick sova på balkongen, cykeltider och ett spår av en treåring. Kaninfamiljen. Och gårdagens loppisfynd ✍

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • vilket fint loppisfynd!

  • fina bilder!

  • analog datorklocka, shit pommes så snyggt.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar