Annons
Annons

Aha

Det var lite av en aha upplevelse att se sin blogg från Karins skärm igår. Såhär ser det ut på min dator. Tätt ihop. Och är det mycket text är ju tanken att den ska stå under bilden. Men har ni stationära datorer blir det betydligt mer utdraget.

Annons

Hur ser det ut på din dator? Kan inte du printscreena din skärm och skicka ett mail till [email protected] Jag gillar ju sånt! Som en liten undersökning. Tack ✿   

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Anonymous

    Det skulle jag så gärna göra bara jag kunde……

  • Alltså vår skärm är helt sinnessjukt stor. Det är fotonörds-sambon som investerat i den så han kan se varenda pixel. Så jag är nog egentligen inte representativ, hela internet ser ut som skit efter vi skaffade den.

  • agnes

    på min skärm (macbook pro 17″) så blir det inte alls sådär. det är lite utdraget och oftast så hamnar några av de första orden ur meningarna efter/på samma rad som bilden så ibland blir man lite förvirrad 🙂 fast din blogg är så himla fin så det gör ingenting!

  • Den ser ut precis sådär, supersnygg verkligen!

  • yeah sometimes the words jump up in line with the images -you just need a break-tag efter the images

  • Vilken himla fin blogg! Här kommer jag dyka in mer skulle jag tro! (:

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar