Annons
Annons

Åkrar och ängar, åkrar och ängar

”vad är det för ett stort, rutigt stycke tyg, som jag ser ner på?” frågade pojken utan att vänta, att någon skulle svara. Men vildgässen, som flög omkring honom, ropade genast: ”Åkrar och ängar, åkrar och ängar” 

Jag hittade detta fina spel när jag rensade bland gamla saker för ett tag sen.

Annons

(Korten agerar även publik här) Det är citat från kända författare och deras böcker. Jag som är oanmälbildad inom ämnet, jag kan lära mig ett och annat. Och som från ingenstans blir jag väldigt sugen på att läsa Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • HejRegina 😉 Just nu har jag en tävling på min blogg där du kan vinna valfri (!) klocka från Daniel Wellington, låter det intressant? 🙂

  Sköt om dig, Kram S

 • Anonymous

  Ja läs den! Själv plockade jag fram en av böckerna ur Herman Lindqvist serie; Historien om Sverige, igår. Jag har fått den av S för längesedan…

  Nu ligger den vid sängen, ett litet steg på vägen… Får se om den har turen att bli läst!??…

  Kram
  Lubb

 • Oj vilken roligt spel! Är det gammalt eller kan man få tag på det någonstans? 🙂

  • Nej tyvärr, hittade det bland spelen vi lekte med när vi var små, och det var nog gammalt redan då…

 • svar: Åh tack! Ja, det är framför en projektor. Synd bara att ljuset från den är så himla gult, för färgerna blev ganska gräsliga, haha.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar