Annons
Annons

akryl för själen

DIY konst art måla akryl

Hej kära ni! Hoppas ni har det bra. Jag ägnar dagarna åt allt möjligt men det som är gemensamt för alla är att jag tänker på er. Det har nämligen varit några grubblande månader för mig. I början av sommaren fick Mattias nämligen ett (roligt) mail som gör att hösten blir ny för oss och det har gjort mig lite.. ställd? Jag är odelat glad i grunden men det är en del praktiskt som jag försöker lösa på ca 300 olika sätt varje dag vilket gör mig lite disträ. På internet/i verkligheten/i grunden. Men det kommer bli bra. Och har man för mycket i huvudet och vill tänka på ingenting alls är akryl mitt val. Tankarna blir som bomull

Annons

DIY konst art måla akryl2

Lager på lager i evighet amen

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Frida

    Jag blir så nyfiken att jag blir vindögd! Berätta sen när det är officiellt.

  • Emmi

    Oh maj gaaad serious cliff hanger.. Haha do tell pliiis!! Ska ni flytta till Holland?!

  • Kusinvitiamin blir nyfiken.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar