Annons
Annons

akuten & våran dag

hejregina jessica silversaga 1

Den 11 november hade jag och Mattias varit tillsammans i 8 år. 8 hela år! Vi träffades på ett studenthem i Göteborg 2007 när vi båda pluggade och bodde vägg i vägg i vägg med varandra

hejregina jessica silversaga 3

Men i år firade vi mest på akuten. Ett dygn av panik från min sida som gjorde himla ont och resulterade i två besök på akuten/41 graders feberfrossa/ett återbesök/penselin/och en dotter jag inte hann ägna en tanke åt = mjölkstockning

Annons

hejregina jessica silversaga 2

Men han mitt i allt. Stabil och lugn. Medans jag kvider så jag skakar sicksackar han runt och packar ner allt vi kan tänkas behöva med en missnöjd bäbis på armen. Servar och frågar och passar upp. Jag behöver inte tänka på någonting och litar på honom så innerligt

hejregina jessica silversaga 5

Att få växeldra livet med honom alltså. Starka och svaga och tillsammans

hejregina jessica silversaga 4

Bilderna är från vårt bröllop förra året och är tagna av Jessica. Klänningen hyrde jag från Elsa ✳

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Beata

  åh så himla fina <3 krya på dig agnes!

 • Frida G Svensson

  det är ju så viktigt med en partner att kunna luta sig mot. Även jag hade haft behov av stöd från min kille efter vi fick barn. Inga akutbesök men väl en svår förlossning. För mig är det ett under att han orkar, men det gör han. Varje dag. och klagar aldrig! <3
  http://www.fridagsvensson.se

 • Usch så jobbigt det låter! Men vad himla fina ni är! <3

 • Beatrice

  Hoppas det är bra med dig nu, Agnes! Mattias verkar vara en otrolig man, det jag träffat honom.

  http://herbariumet.blogg.se

 • Emma

  Vilken fantastiskt härlig man du verkar ha haffat, så viktigt med någon som faktiskt ”tar hand” om en. Jag skadade foten förra vintern, vilket resulterade i att jag inte kunde gå utan kryckor. Förra vintern där jag bor= 1.5 meter snö, iskallt, superhalt. Min kille var så fin och skjutsade omkring mig på våran spark – från huset till affären, från affären och hem – såna saker varje dag i 1 veckas tid. Dom där ska man hålla hårt i har jag förstått!

  <3

 • Mikaela

  Hoppas du mår bättre <3 Så fint inlägg, ni verkar vara så fina ihop!

 • <3 ni alltså. hoppas du mår bättre. kram från andra sidan havet

 • Hedvig

  Fina fina fina, och fint skrivet…


  Hedda

 • Så fantastiskt fint skrivet och så vackert med tryggheten att ni alltid kommer att ställa upp för varandra. ”I natt skall min kärlek bära oss båda. I morgon skall din kärlek bära oss båda” som Werner Aspenström skrev.

  Hoppas verkligen att du mår bättre nu.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar