Annons
Annons

Alla mina vänner

alla mina vännerJag är på semester på landet. Så härligt. Alla mina syskon är hemma och huset är fullt. När hela familjen är samlad är vi 18 stycken så det finns alltid något att göra, i höst blir vi 19. Vi badar, pysslar, snickrar, målar, spelar spel, pärlar, tittar på film och läser.

Jag har just läst ut Alla mina vänner är superhjältar och måste skicka den vidare till er.

Annons

Lättläst och finurlig på 108 sidor. Bara läs den! Dessutom kan det hända att du kan identifiera en och annan superhjälte i din egen omgivning.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Bra med boktips! Och vilken härlig semester!

  • Hurra för boktips! Sommaren är tid för läsning!
    Ha en härlig dag 🙂

  • å vad mysigt med en sån stor familj.

  • Mm bra bok! Just nu läser jag 1Q84-triologin av Haruki Murakami. Det är vackert, lågmält och surrealistisk. Tips-tips om du inte redan läst 🙂

  • Jag har hört gott om den. Ska nog läsa den snart, när jag likt hon ovan läst klart 1Q84.

  • Älskar boktips! Och nu blev jag jättesugen på att läsa den här. Ska verkligen köpa den så snart jag bara kan!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar