Annons
Annons

Allt på samma gång

hejregina min hyllaJag har en tendens att vilja ha fina saker framme. En liten ask, en fjäder eller ett djur hamnar lätt i hyllan. Och jag insåg just att det har blivit en aning överbelastat. Lätt hänt..

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Jag tycker det ser riktigt fint ut, det visar på personligheten. Mina bokhyllor är överfyllda med böcker (har till och med kassar för att jag inte har hyllor)… drömmen vore ju att ha det som du 🙂

 • Men ändå så fint! Fattar inte hur folk lyckas inreda så bra jämt.

 • ja mä. allt är framme. john blir inte galen. vet inte hur han lyckas. och jag lyckas inte inte överbelamra. ler när jag ser detta. hurra. :)/ELLEN

 • Anonymous

  Why did you make your instagram account private 🙁 I don’t have IG, and I would have loved to see your pictures…
  Whatever, your blog is still one of my faves !

  • I just want to know who can see my pictures, since it more personal than the blog.. But im sorry you cant reach them. But if you get a new phone in the future im still there.. 🙂 And thanks!

 • more is more! fint med olika grejs, härlig djursamling!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar