Annons
Annons

som analoga små blogginlägg

novellix + hejregina on Make A Gif

(gif) Jag blev tillfrågad av Novellix om jag ville välja ut 4 stycken av deras noveller till ett litet julklappspaket på deras hemsida. Så under förra veckan ägnade jag kvällar och kollektivtrafik åt dessa små berättelser. Gamla och nya ord i färgglada omslag. Och det är så fint att varje historia får vara sin egen lilla bok. Samtliga fina nog att hänga på väggen ♡

Annons

hejregina.elledecoration.se novellix

Jag bestämde mig för: Jiro-Ekonomi av Nina Åkestam, Ravioli av Klas Östergren, Ella gör sig fri av Karin Boye och Så som du hade berättat det för mig (ungefär) om vi hade lärt känna varandra innan du dog av Jonas Hassen Khemiri. 4 helt olika sorters berättelser. Nina inspirerar mig till att snöa in på saker, Klas berättar på ett fint sätt om en sorglig situation, Karin skriver om relationer och Jonas knyter ihop allt och byter perspektiv på samma gång.

Vill du köpa mitt paket och ge till någon i jul finns det här (i fin presentask som Flora gjort!). Och dessutom går 25% av det du betalar till Econef barnhemsprojekt i Tanzania. Beställ innan den 16 så att du säkert hinner få det i tid ☼

DELA (2)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Jag beställde. Fin julklapp till en av mina mammavänner som inte har så mkt lästid! Tack för igår kusinvitamin.

  • hejregina

   <3

 • Daisy
  • hejregina

   ja, fina som tusan alltså

 • vill så läsa ninas böcker. <33

  • hejregina

   verkligen!

   • hejregina

    klok som en bok

 • Josefine

  Tack för tips 🙂

 • Anna

  Åh tack, blir ju en helt perfekt julklapp till mamma!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar