Annons
Annons

(årets första dopp)

hejregina.blogspot.com klassen2Tre bilder från en brygga vi spenderade mycket tid på mellan torsdag och fredag. Nu börjar saker lugna ner sig i skolan. Så i torsdags åkte vi iväg och bastade med klassen för att fira att vi faktiskt klarat av den här terminenhejregina.blogspot.com klassenNär vi kom dit kändes det som vi hamnat i himlen alltså.

Annons

Så vackert och stilla. Charlotte dokumenteradehejregina.blogspot.com klassen3Vi badade, paddlade, åt spansk mat, bastade och ordnade en brasa. Sen satt vi där och spelade och sjöng om terminen som gått och lät gitarren gå från famn till famn tills det blev ljust igen ♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Vilken kväll(/natt) det ser ut att ha varit! Tänka sig va, att det skulle bli såhär varmt, det trodde man inte för en och en halv vecka sen…

 • Gu vad mysigt. Första doppet har inte jag vågat mig på än, men det kommmer väl snart!

 • This is a very beautiful place

 • Anonymous

  Nonetheless it continue to may be a lot more expense productive
  over the quick term to buy a health club membership.

  Feel free to surf to my blog post; cheap dumbbell sets

 • Så jäkla härligt! Hurra för sommar!

 • mysigt 🙂

 • så mysigt. vill verkligen också tycka om att bada, förstår inte vad som är felet på mig.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar