Annons
Annons

Back to work

Igår började verkligheten igen. Nu har jag några dagar framför mig med tid för att skriva inlämningar, översätta planscher och att färdigställa inbjudningskort på beställning. Men än finns det gott om tid, så jag lyxar till det med promenader, piano och Mattias i pauserna.
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Wow det låter som en dröm! Jag vill med översätta plancher och färdigställa inbjudningskort!

  • Underbar bild!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar