Annons
Annons

balkongstolar och extraväxter

hejregina.blogspot.com kök1Nu är i stort sett alla ytor i lägenheten fixade. Väggar är målade och golven är oljade. Så skönt! Fast köket har vi sparat, för att vi skulle kunna ta vägen någonstans. Dessutom passar vi Christoffers och Fredrikas växter över sommaren så det känns nästan som att gå in i ett växthus = fint.

Annons

I väntan på att våra köksstolar ska bli ommålade använder vi balkongmöblerna och känner i allmänhet sommarkänslahejregina.blogspot.com kök2Och när vi hittar fina kvistar plockar vi in dem också eftersom man inte kan få för mycket grönt. Och sakta men säkert kommer nu rummen fyllas av möbler (!!)

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Kul att det går så snabbt framåt för er. Växtfyllda rum är ju nästan det bästa! Fint.

  • Så nydelige bilder, det ser ut som et herlig kjøkken.

  • verkligen en levande känsla att hänga i ett sånt kök.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar