Annons
Annons

Basilika, gräslök eller en rädisa?

hejregina.blogspot.com kruka2Jag är inne i en period när jag vill hänga upp alla mina växter i taket. Så nu letar jag efter fler hängbara krukor.hejregina.blogspot.com kruka3Detta är en rädisplanta som ska få flytta in i köket när jag satt upp en krok. I väntan får den dela med gardinen. Det är inte så mycket plats i köket, så det passar bra att hänga upp lite i taket.

Annons

Och det känns trevligt, sträcka sig efter lite basilika, gräslök eller en rädisa när man rör om i kastrullerna. 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Anonymous

    Vill bara säga att du verkar vara helt fantastisk! Älskar din blogg och tänker hela tiden att vi är så himla lika. (de sidor du visar då, känner ju inte dig, endast din bloggperson) Sen har du inspirerat mig till att vilja plugga arkitektur också, får se hur det blir med det, kanske hoppar av eller ändrar mig, det vet man ju aldrig, men om jag inte gör det så har du bidragit till ett stort beslut i mitt liv. Tänkte att det kunde vara fint att veta… Fortsätt vara så himla grym!

    • Alltså sånt här gör ju en så himla glad, fint att du berättar! Och Tack! Det känns ju hedrande att få inspirera och hoppas att du kommer gilla utbildningen 🙂 (Är det såfall här i gbg?) kram!

  • For en nydelig blogg du har! 🙂

  • men gud så fint! sådär vill jag också göra, vilken härlig känsla det måste bli

  • Klara

    var har du köpt krukan? Fint!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar