Annons
Annons

Behov av dubbletter

hejregina.blogspot.com hemmaDet bästa med att flytta till en större lägenhet är att man faktiskt behöver lite extra att fylla ut med. Att man inte behöver argumentera med sig själv om det verkligen är försvarbart att ha två matbord utan, ja.

Annons

Vi behöver ett i studion också. Eller mattor. Att äntligen få hem den här efter flera flera veckor av ett tomt lager. Så nu har vi en hel hörna av färg i lägenheten. (och samtidigt kan jag meddela att det gick utmärkt att tvätta den målade mattan i 40°)

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • tjusigt!

  • vad mysigt med flytt och inredning på nytt. mattan är bara för fin.

  • Alltså, du har verkligen det perfekta soffbordet! Och gillar hur du målat den lilla byrån också.

    • Tack 🙂 Det fick jag med mig när jag bodde på guldhedens studenthem. De höll precis på att rensa ut alla 50tals möbler och ersätta med ikea när jag flyttade in så jag frågade fall jag fick ha kvar den gamla inredningen och tog med mig hyllor och bord när jag flyttade vidare! Så sorgligt när det rensas, men fint om man hinner ta hand om något som är påväg bort..

  • Åh, fin! Hade jag hittat en såndär matta fast andra färger på trianglarna än pastell så hade jag nog dött av lycka haha.

    • Den finns i svart/grå också. (dö inte) på ellos

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar