Annons
Annons

behovet av träd&vatten

gammal eka på liten sjö med josef och lisa

Lisa och Josef har en eka. Den är från deras bröllop. De ville ro till festen men hittade ingen båt att hyra så de köpte en på blocket. Som en bröllopspresent till sig själva. Och nu ligger den i en liten sjö i mitten av Småland.

Annons

Den används till att åka ut till olika små öar för att fika och bada. Och för att sola eller värma sig under en filt i. Jag och Mattias och Brita fick följa med och peka på vilken ö vi ville gå i land på. Så picknickade vi bland lingonriset. Medtagna mackor och melon. Och från där vi satt såg vi hela ön på en gång.

Sen åkte vi vidare och varje gång vi skulle gå i land hoppade Lisa i och hjälpte oss förbi stenarna. Och varje gång var det för fint för att vara sant. Men det var det. Fint och sant. Och resten av livet ville jag flytta till skogen i Småland.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar