Annons
Annons

bergen runt mig

hejregina.elledecoration.se broderi

Jag fastnar ju ofta för en sak i taget och nu har det visst uppstått ett nytt överskott i lägenheten: Berg på tyg

hejregina.elledecoration.se fondvägg

Berg på vägg

hejregina berg bestig samtliga

Och berg på papper. Fina och trygga och som hela tiden påminner mig  ↑

DELA (1)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Maria Ekblad

  Älskar broderiet! Jag slutade brodera någon gång i tonåren pga tyckte ”det är tantigt”… Men ska verkligen börja nu igen.
  http://dreamsof.se/

 • Sabina

  Vad fin berget på papperet är! Jag gillar de olika strecken och prickarna, de gör liksom bergväggen levande!

 • Emma

  Så fint! Som äventyr och tröst på samma gång.

  http://emmahakansson.se

 • Malin

  Jag kommer från bergiga Höga Kusten, så för mej är också berg trygghet. Hemma.

  http://intevegomen.blogg.se

 • Jag bor på ett berg och älskar det. Det finns inget som säger så mycket hemma för mig som utsikten ifrån det berget. Så berg har en speciellt plats i mitt hjärta. Jag älskar känslan av lugn blandat med den storslagenhet som man upplever. Kommer nog aldrig lessna på bergen.

 • Malene

  Hvor er sengetøyet fra? superfint!

 • Haris Badic

  Var kommer sängstommen ifrån?

 • Pingback: summer to do-list. – hjartesmil()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar