Annons
Annons

Bilder, dimma och katten

hejregina katt4
Igår började jag bläddra igenom alla bilder från våran hejregina snö
Utanför fönstret var det dimmigt och vinterhejregina katt2
och vid min vänstra sida hade jag det här mjuka sällskapethejregina katt1
När det finns så många bilder är det skönt att sortera ut sina favoriter som man kan kolla på när suget kommer.

Annons

Och sen är det fint med alla minnen som kommer upp, nästan som om man tog en liten tur till ✈

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Vilken underbar katt! 🙂

  • ja vilken finiskatt! visst är det skoj att titta på gamla bilder! man blir fnissglad!

  • åh vilken fin kisse! Skulle så gärna vilja ha en katt!

  • åh så söt!

  • Mitt hjärta gör så ont när jag ser den finfina katten! Jag vill ha den. Eller jag kan nöja mig med en katt. Ibland är tvåsamheten smärtsam.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar