Annons
Annons

bloggkrångel och snart hemma

Hej! Bloggen krånglar, därmed bildfritt. Men idag åker jag hemåt igen efter en vecka då jag nästan bara jobbat med händerna. 50/50 dator&händer så mår man ju som bäst <3 Eller 30/70 kanske? Mattias åkte igår för att hinna hem till sina planer men jag bestämde mig i sista sekunden för att stanna. Så idag ska jag en snabbis till Göteborg och träffa mina klasskompisar från Chalmers innan jag tar tåget hem. Älskar att vara borta och älskar att komma hem

Annons

Saker som följde med Mattias hem:
● husvagn som vi ska bo i när renoveringen blir för dammig (= fräser elen)
● tv-hylla som jag byggt för att gömma våran tv! Dock fortfarande utan dörrar och färg
● överraskning till Brita som ska stå i trädgården (den med alla hålen)
● tillböjda stålrör för ett framtida projekt som har minst 5 problem kvar att lösa innan det kan hända
● en drejskiva som vi lånat!!!

Saker jag hoppas:
● att pionerna i trädgården inte har hunnit blomma över innan jag kommer hem. Hoppas detta så mycket

kram&hej

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar