Annons
Annons

bloggträff Elle Decoration

bloggträff elle decoration hejregina3

I helgen var jag i Stockholm för att träffa bloggarna på Elle Decoration! Det blev en heldag av utbildning och prat = mycket trevligt! ← Daniella Isabelle ↑ Kristin/Krickelin → Vi lärde oss mer om SEO, wordpress och om den nya hemsidan (fick tex veta att de små ikonerna bredvid sökrutan uppe till höger leder direkt till min pinterest och facebook. Om man vill hamna där)

Annons

bloggträff elle decoration hejregina

Och efter en fullspäckad dag tog vi oss ut på terassen och andades frisk luft omgiven av tak

bloggträff elle decoration hejregina4

Brita var med hela dagen flörtade med alla som gick förbi. Och njöt av utsikten från Lindas/Volang famn

bloggträff elle decoration hejregina2

Och så dokumenterades det. Kristin fotade Isabelle och såhär såg det ut genom hennes kamera ☼

bloggträff elle decoration hejregina5

Avslutar med sol, Sara och Svante. Tack för en fin dag!
Fler bilder från dagen hittar ni hos Kristin/Krickelin, Isabelle och Svante. Och glöm inte titta in hos Malin också som tyvärr inte kunde vara med! Kram&hej

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar