Annons
Annons

Blommor från Varberg

hejregina.blogspot.com täcket

En bra sak med att åka mellan Malmö och Göteborg ibland är att man passerar många mindre ställen med bra möjlighet till blocket-fynd. Jag är i Göteborg igen för att lyckas träffa min handledare. Och denna gången fick vi med oss två överkast jag inte kunde motstå.

Annons

Jag gillar känslan av att ha dem ihopvikta i en hög och om man fryser/vill se film från golvet/picknicka/bygga en koja/vila är det enkelt att hämta en eller någrahejregina.blogspot.com täckeDessutom hade damen vi köpte dem av sytt upp dem hos en sömmerska tillbaka i tiden. Lyxigt.  

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar