Annons
Annons

blommor och högläge

hejregina.blogspot.com KÖK

Igår firade vi fredag med blommor på bordet. Dessutom behövde vi lite allmän uppmuntran eftersom vi fick veta att Mattias inte blir av med sitt gips på 2 månader. Två månader! Från början var det 5 veckor. Vi hade bland annat planerat att åka till Paris i vår vilket vi får avboka :/

Annons

hejregina.blogspot.com KÖK3

Jag har varit hos Mattias föräldrar hela veckan och ägnat varje minut åt mitt arbete. Det är skönt att sitta någon annanstans där man inte kan göra så mycket annat. Här hemma kliar det så i mina fingrar över allt jag vill ordna. Men nu är det verkligen nära, måste liksom påminna mig själv

hejregina.blogspot.com KÖK2

Och idag ska jag ta en paus och uppleva mitt livs första roller derby!

hej hej!

PS. tack Linda för dina fina ord och välkommen hit till alla nya läsare ♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Ni är så helvetiskt duktiga på att inreda. Jag älskar det! Men sämst att ni inte blir av med gipset och inte får åka till Paris.

  • åh så underbart fint!

  • alltså GUD!! hittade nyss din pinterest och vill bara trycka pin på varenda bild! så bra och så kul. tycker mest om boarden som heter smart, älskade allt.

  • elinfroth

    måste också bara skriva att jag är så glad att jag hittat till din blogg. Du inspirerar mig!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar