Annons
Annons

Bokstäver, vackra ord och Värmland

hejregina stämplar1litenJag har köpt ministämplar på Granithejregina stämplar4litenBokstäverna är inte mer än några millimeter högahejregina stämplar2litenOch typsnittet är rakt och enkelthejregina stämplar3litenJag invigde dem med en rad från den här fina texten jag hittade i Madrid


Today is May 1st.

Annons

It´s been 71 days since we last spoke. I can imagine what you are thinking. This day of all days, this year of all years, this place of all places, there´s no way in hell you´d be in a museum. You´re thinking that you thought I knew you better. You´re thinking that I´d have a better shot reaching you if I ran to the roof with a bullhorn and shouted out into the city streets. But I´ve done that my sweet, for the last 70 days. I´ve shouted to you on every corner from Wall Street to 155th. I yelled into a microphone, a megaphone and a bullhorn. I´m leaving these words because I know there´s a change you might find your way to this room. Can you fault me for trying something new? Where are you my love? Why won´t you send me some word?

Och nu är jag i Värmland. I ett mysigt hus med mönstrade tapeter, broderade bonader och pinnstolar

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Det är ju HUR fint som helst! Både citatet, bokstäverna och sättet du gjort allt på.

 • Galini

  I loved this text… and I am really sad that I didn’t take pic of all the texts in that room.. :/
  If you have the name of the artist, let me know please.. 🙂

 • Men jisses amalia – ofattbart fint!

 • Vilken otroligt härlig blogg du har, ett riktigt fynd! Ska genast lägga till den på bloglovin! 🙂

  Ha en fin dag!

  /Amanda

 • jaaag avlider, så fint

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar