Annons
Annons

Bröllop

I helgen har jag varit på bröllop. Mycket vackert. Det är så fint att höra allas minnen och historier om de som gifter sig, särskilt om man lärt känna dem i vuxen ålder. Släktingar, barndomsvänner och foton får det liksom att kännas som man känt varandra lite längre..
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Det är så vackert med bröllop. Jag satt och tittade på bilder från mitt eget för en stund sedan och drömde mig tillbaka. Det var alldeles fantastiskt att få höra alla fina tal med anekdoter från ungdomsdagar, barndom, möten och dylikt.

  • Vilken vacker bild!

  • Så fin!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar