Annons
Annons

Burkar Burkar Burkar

Min mamma samlar på burkar. Hon har dem stående ovanpå arkivskåpen i pysselrummet och de används som förvaring till både pennor, knappkartor och pärlor. Där kan man alltid leta och se om man hittar något spännande.

Annons

Ibland tillkommer de en ny, som snabbt får ett eget innehåll. Min favorit är den snirkliga med två rosor på. 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • plåtburkar kan ju vara bland det finaste.

  • Gamla burkar är så vackra!

  • Ååå wow vilka fina! Avis! Sv: ja det är en mäktig känsla att få sitt alldeles eget hus, äga träd, stenar med mera!

  • Tjusigt! Sjukt att jag har en likadan sådan där donna som hon i vitt, fast min är i turkost! Galet när man hittar dubbelexemplar av loppisfynd 🙂

    • Åh, de är så vackra. Den är från min mormor, så hon kunde hålla koll på sina trådar 🙂

  • Helt klart godkänd hobby! Samlar också på burkar men jag försöker hålla mig i skinnet – går sådär. Hjortburken och Ögonkakaoburken var bäst. Fint att de står som ett stilleben av skattkistor.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar