Annons
Annons

Cirkus, sommarnätter och te

Jag har hängt upp en cirkusslinga utanför mitt fönsterDen lyser upp min balkong så att lägenheten känns minst dubbelt så stor när det är mörkt utanförJag kan inte sluta tänka på när de ljumna kvällarna kommer och jag kan sitta där och dricka te, prata med mina vänner och bara titta ut.

Annons

Under lamporna. Åh.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Hjälp vilken mardröm! Det värsta är att folk har börjat sluta följa bloggen p g a detta också…suck..men det står på deras sida ”Vi har just nu en del tekniska problem. Alla era inlägg kommer återgå till det normala. Vi lovar.”. Hoppas dom håller det dom lovar!
    Tack för att du sa till mig!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar