Annons
Annons

Dansa bör man

gPaTME on Make A Gif, Animated Gifsannars dör man? Som ovan eller så här, här, eller så här. Själv dansar jag bäst&mest framför spegeln.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • sv: tack! tror tyvärr inte dom finns att klicka hem, dom kommer från något random märke och jag köpte dom på en liten billig skoaffär här nere i nice. förra året hade jag dock liknande (fast snyggare!) från monki, kolla där 🙂 weekday vet jag har haft liknande med. kram!

  • åh, hej!
    jag klickade mest in här för att säga hej tillbaka, men åh vilken fin blogg du har!
    Här tänker jag stanna.

  • Vicky, okej vad synd, men jag får kolla på monki 🙂
    tack Hanna! välkommen 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar