Annons
Annons

Den bästa upptäckten

hejregina balkong1Det är så härligt att ha det ljust på balkongen när kvällarna börjar bli lite mörkare, det blir som ett extra rum. Balkonglådorna har blivit septemberfina med ljung och ovanför hänger en klänning på vädring. Och…

Annons

hejregina balkong2Vi har en hängmatta! Det är fantastiskt mysigt. Med en filt omkring sig kan man ligga och läsa till sena timmen. Nästan som på landet. Och att hängmattan vi hade liggande passade perfekt, det var en bra upptäckt. Två kabinhakar och lite rep var allt som behövdes. 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Anonymous

  …och du har Johnny Depp på balkongen? =)

 • Anonymous

  Ha ha ha…
  Nej bättre upp! Det är ju Mattias!

  -Hedda

 • gud så mysigt!!!

 • Nej, vad mysigt! Jag som precis hade intalat mig själv att jag hatar att det blir mörkare och mörkare… men det kanske är ganska okej, ändå. Mer mys åt folket!

 • åh vad fint

 • lite kär i dina bilder 🙂
  aldrig tänkt tanken på att ha en hängmatta på balkongen men blev riktigt sugen på det nu! Tackar, den iden kniper jag!

 • Åh jisses vad mysigt!

 • dunderbra ballkong!

 • jag dör va mysigt det där ser ut. min dröm är en takvåning med hängmatta i vardagsrummet.

  • Ja, det hade varit fantastiskt!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar