Annons
Annons

Den nyaste familjemedlemmen

hejregina otto2

Jag har blivit faster! Till en mycket söt liten pojk. Vi var där i helgen och alla kramade och klappade så mycket vi bara kunde. Fast jag vet hur det är blir jag förvånad. Så liten. Och så fungerande. Han heter inget än, men i magen kallades han Otto. hejregina paket2Av mig fick han en randig filt som jag sydde i slutet av sommaren.

Annons

Jag hade en filt när jag var liten som jag var helt beroende av så jag är lite av en filtförespråkare. Och sen fick han en liten pingvin från Madrid, eftersom jag var där när han föddes. Filten slog jag in i en A3a från en av utställningarna på Reina Sofia. Lille lille lille Otto  

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Hedvig

    Mmmmmmm, söt söt söt!

    Ha en fin dag.

    Kramar från en annan ‘Otto’-faster… (en av fyra! Lyckans pôjk! =)

  • Anonymous

    Fin pojke, fin filt!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar