Annons
Annons

Det är i Maj det händer

P7aApd on Make A Gif, Animated GifsJa, för nu är det  s a n n e r l i g e n  grönt. Hurra hurra hurra!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • bäst gif. glad vår!

 • oj, ni har inte långt kvar till sommarn. här ser träden ut som på bild nr två. härliga vår!

 • Hurra! 🙂

 • Fantastisk gif!

 • Anonymous

  gifmildhet i kvadrat!!

 • åh vilken fin gif!

 • Oj, världens bästa gif!

 • det stämmer mycket bra det och fasen vad latjo du har fångat det hela!

 • Åh wow vad fint! Älskar den här typen av en-bild-i-sekunden/minuten/timmen/om dagen-filmer på växtlighet. En teknik som går alltmer förlorad i animering.
  Min bästa scen är trädgården som går i blom i the Secret Garden från ’93.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar