Annons
Annons

Det började i linne och slutade med jacka

hejregina dagstur3Marken rök och vattnet var verkligen turkost.

Annons

Det kändes som vi stod där och tyckte att någon överarbetat vyn i photoshop, men så var det ju inte. Overkligthejregina dagstur6På vägen upp var vi nästan själva på leden så där gick vi pratade om drömmar och vad vi skulle äta till middag, som om detta var vardaghejregina dagstur2Och tillslut kom vi fram. Det var vackert och jag var glad att den sov. Men så igår ringde Mattias från jobbet och berättade att han sett på expressen att den har vaknat! Den har skickat aska över 4 km upp i luften. Obehagligt, läskigt och lite fascinerande. Naturen alltså.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Anonymous

  Ähm… Läste också om vulkanen, men då visste jag inte att Du spatserat upp där i godanro, för inte så längesedan. Men det kunde jag ju nästan räknat ut…
  …Du verkar ju en förkärlek till farliga platser…

  Ta det nu lugnt idag, inga för farliga äventyr tack!

  Kram
  -Hedda

 • Tack för den fina kommentaren jag fick av dig! Du har en himla fin blogg du också! Särskilt kul var det att läsa inläggen om Nya Zeeland eftersom jag också var där ett tag förra året. Kul att se vad någon annan har hittat på där och kanske få lite tips:)
  Vi var också vid tongariro national park, men det blev ingen vandring utan en hotellnatt och sedan skidliften upp vid Whakapapa. Har hela reseberättelsen på bloggen.

  Kram!
  Alice

 • Vackert! Vilken upplevelse!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar