Annons
Annons

Det där, det där, det där och det här = ♥

 hejregina.blogspot.com annaritar oss
Anna Ileby har gjort en illustration av mig och Mattias! Vilken ära! Dessutom har hon utgått från den här bilden som är tagen bara någon minut efter att vi förlovade oss, vilket gör det lite extra fint.

Annons

Vissa saker blir man ju glad av att bara titta på. Som det här, det här, det här och en bild som ovan = ♥

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • gudars så fin. den borde ni ha på ert wedding invitation eller nåt.

 • Verkligen jättetjusig! Håller med Vicky, perfekt till en inbjudan ju 🙂

 • Anonymous

  IlEby!

 • Vad kul att du gillade den!

 • Så himla fint!

 • Åh vad fint!

 • Så himla fint! Anna är så duktig!

 • For en fantastisk fin tegning! 🙂 Så heldig du er!

 • Åh!

 • Hedvig Olsson

  Fantastisk hästbild! Den blev jag glad och skrattig av!… 🙂

  Kram
  -Hedda

 • Anonymous

  Hästbild?????

  • Hedvig Olsson

   Kolla länkarna i inlägget!

   -Hedda

 • Kanonfin illustration!!

 • Åh gud så gulligt!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar