Annons
Annons

det handlar om dig

hejregina.elledecoration.se om dig2

Jag gillar upplägget och de korta delarna. Jag gillar att den är skriven till honom, jag gillar hur den slutar, jag gillar att det är så mycket detaljer. Jag gillar hur jag känner igen mig i 1000 saker även om mina tonår inte alls såg ut som i boken. Jag gillar hur referenserna är superspecificerade eller inte alls, då man själv får bestämma vilken den populära låten som spelas på radion är. Jag gillar hur jag blev alldeless kär av att läsa den och alla egna minnen som kom fram. Jag gillar detaljerna i texten som när ordensitterihop och att det gör att man förstår precis hur det sägs. Jag gillar hur meningarna är genomtänkta och att jag var tvungen att läsa vissa igen för att riktigt känna efter

Annons

Sen gillar jag ju Sandra. Jag gillar hur hon har fått mig, som inte alls gillar att läsa, att sitta i flera timmar försjunken i hennes arkiv av långa texter. Hur jag, första gången hon nämnde att hon skriver på en bok, var tvungen att ropa till Mattias att det kommer en bok nästa år som jag verkligen vill läsa! Jag gillar hur hon peppar, tar på allvar och lägger ner tid på att svara på allas frågor och problem. Det är verkligen fint

Det handlar om dig ★★★★

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Maria – dreamsof.blogg.se

  Jag gillar hur det här inlägget var skrivet.

  • hejregina

   -> ♡

 • Maja – majjaeriksson.blogg.se

  Åh, vilken fin liten recension. Och boken hamnade i mitt böcker-jag-blev-nyfiken-på-dokument!

  • hejregina

   fint

 • Sara

  Idel lovord, men varför då inte fem stjärnor?

  • hejregina

   4/4!

 • FinaFrun.se

  Jag gillade också boken. Den är vacker och pulserande av känslor. Även för en ”tant” som jag 😉

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar