Annons
Annons

Det ligger framför oss

hejregina.blogspot.com cykelkorgenSVNär jag var i Kina förra året var det så många som cyklade runt med fjärilskorgar. Man såg dem överallt, särskilt runt universitetet. Jag försökte ta reda på var de kom ifrån och tillslut hamnade vi i en liten verkstad som var mycket roade av att vi ville köpa deras cykelkorgar.

Annons

Det visade sig att de gjordes till Pekings Universitet och kostade typ 25 kr. Det visade sig även att den hade samma diameter som botten på min väska = skönt

Nu står den på hatthyllan full med halsdukar men jag ser fram emot att behöva halsdukar mindre och istället montera på den på cykeln. Kanske får den en ny färg också. Det är så härligt när man plötsligt inser att det är ljust när man kommer hem på eftermiddagarna och att solen värmer. Och som Rebecca säger, tänk vad fint att allt fortfarande ligger framför oss. Nu blir det bara bättre och bättre ☼

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • och mars är ju en vårmånad, så nu är det bara sex dagars officiell vinter kvar. halleluja.

  • Så himla fint! Och jag håller med Vicky, snart är våren faktiskt här.

  • Himla fint. Vilken färg funderar du på att färga den till?

    Kikat igenom din blogg, och fanimig, jag är kär. Älskar hur simpel den är. Själv är jag trött på min design och allt. Har du gjort allt själv, på din blogg?

    • Någon ljus och fin, kanske grön? Tack! Det gör mig så glad! Ja, jag har gjort designen själv. Jag gillar blogger. Enkelt att ändra själv. Sen tror jag man blir lite hemmablind med, för jag tycker om din design.. 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar