Annons
Annons

Doppade i silver

hejregina krage2Jag hade en tavla som istället för ram hade fyra silverhörn för att hålla fast glaset. hejregina krageHörnen går också att använda som smycke till en krage. Som om spetsarna vore doppade i silver
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Så fint! Jag hittade en butik på etsy som sålde liknande smycken. Men perfekt om jag hade haft en tavelram hemma.

  • köpte ramen på tiger för ett tag sen, typ 10 kr, kanske finns kvar

  • Grymt! Får kolla om den finns kvar.

 • Anonymous

  Frågar min käre son om han vill lämna en kommentar på Mosters blogg. Hans svar:
  ”Agaton sa Hej då…”

  Kram
  -Två måndagslediga

  Fina kragar förresten! Du är bra!

 • Så vackert!

 • Du är så otroligt kreativ och bra! Blir helt paff!

 • Men så fint och fiffigt på samma gång 🙂

 • Hur fint som helst!! 🙂

 • Väldans tjusigt!

 • men vad smart, och himla snyggt ju!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar