Annons
Annons

Dr Alban

Igår kväll tittade jag på när Carina Berg flyttade in hos Dr Alban. Jag visste inte så mycket om honom som person innan men jag måste säga att tog mig med storm. Vilken skön människa. Och sen blir man ju glad av 90talet.

Annons

Kolla på programmet här. Eller bli lite nostalgipeppad av detta (Och glöm inte att tänka in tandläkaren/småbarnspappan/städnörden i videon)

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • jösses som jag fnissade när carina drog ut den lilla pallen gång på gång. Ja han verkar vara en väldigt speciell man men med glimten i ögonen.

  • hah, ja han verkar va en orginell människa

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar