Annons
Annons

Du inspirerar mig

Annons
Visst är bloggvärlden ganska bra på att länka till andra vi gillar men varför man fastnar hos någon kan vara av så många olika anledningar. Någon med ett roligt jobb, en rörande historia eller någon som skriver så att man inte kan sluta läsa..
Därför tänker jag nu tipsa om bloggar som specifikt inspirerar mig till att göra saker. Producera, testa och lära mig nya saker. De där bloggarna som gör att det kliar i fingrarna och som ger en minst lika många egna idéer när man bläddrar igenom inläggen.
Vill du också skriva om vem som inspirerar dig? Kopiera loggan och döp inlägget till Du inspirerar mig. Pinga ditt inlägg här, så man kan hitta det på google. Förklara hur andra kan göra för att skriva ett eget inlägg och berätta för dem som inspirerar dig att de gör det.
Wilderness pysslar
tillexempel: lampor, nattduksbord och galgar.
Annars är hon nyss klar med sitt fantastiska projektarbete
Fin idé och fint gjort
Polliver stickar och virkar
Och visar prov på både stort tålamod och bra smak

Sofie ritar
Med blyerts, färg eller mittimellan.
Fina porträtt, torsdagsteman eller massor av hundar.

Ida syr, som bara 17.
Bara det, hur hon hinner med allt!
Det blir ständigt nya klänningar
Gärna av tyg som för en stund sedan var något annat.
Dessutom har hon en söt kanin.

Ni inspirerar mig!
Glad påsk

(Lämna gärna en kommentar här om du skriver ett eget inlägg så jag inte missar det)

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • så himla fint, så bra.

 • Anonymous

  Jag blir alldeles matt, så mycket fint!

  Glad Påsk!

  Kram
  -Lubb

 • Ida

  åh vad fin du är! och vilken superbra idé, ska se om jag också kan knåpa ihop något.

 • Hittade mig en ny favoritblogg tror jag 🙂

 • Tack för tipsen:)

 • så himla trevlig inlägg, och vilken guldgruva med tips. (önskar verkligen att jag hade tid att göra ett eget inlägg just nu, men nej …) men jag tittar nog tillbaka här lite senare, i hopp om att fler gör som du, och länkar till sina inlägg 🙂

  • Ingen stress! Får du tid och lust senare är det bara att skriva då, lite inspiration behövs ju alltid 🙂

 • Så fint bloggdesign du har og en veldig fin ting å gjøre 🙂

 • Visst är det härligt att inspireras av andra bloggskribenter, både vad gäller ord, foton och pyssel.
  Glad påsk.

 • Vilken bra idé! Det här tåget kanske jag skulle ta och haka på!

 • Svar – Växthuset finns just nu på ikea för 149kr. Vilket fynd va?

 • Visst är det härligt att låta sig inspireras? Sedan jag började blogga så har jag träffat på så himla många kreativa människor här i blggvärlden. Fantastiskt coolt tycker jag! 🙂

 • Vilka bra tips!

 • grymma tips!!!
  tackar! glad påsk!

 • hejregina!! blev alldeles till mig när du länkade mig, det är ju DU som inspirerar mig. din blogg är alltid så fin och alla inlägg alltid så välkomponerade. tack å tack å tack!

  får nästan lite prestationsångest nu att leva upp till mina nya följares förväntan, hehe.. och tack också för de fina tipsen på bloggar 🙂

 • Hej! Tack snälla för orden och länken. Jag blev (blir) så himla glad. Jag vill också säga detsamma! 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar