Annons
Annons

Du inspirerar mig

Annons
Nu är det dags igen: Visst är bloggvärlden ganska bra på att länka till andra vi gillar men varför man fastnar hos någon kan vara av så många olika anledningar. Någon med ett roligt jobb, en rörande historia eller någon som skriver så att man inte kan sluta läsa..
Därför tänker jag nu tipsa om bloggar som specifikt inspirerar mig till att göra saker. Producera, testa och lära mig nya saker. De där bloggarna som gör att det kliar i fingrarna och som ger en minst lika många egna idéer när man bläddrar genom inläggen.
Vill du också skriva om vem som inspirerar dig? Kopiera loggan och döp inlägget till Du inspirerar mig. Pinga ditt inlägg här, så man kan hitta det på google. Förklara hur andra kan göra för att skriva ett eget inlägg och berätta för dem som inspirerar dig att de gör det.
Ulicam illustrerar
Söta rävar och andra små djur i olika miljöer
Och hennes kalendrar är fantastiska, nu kan man beställa den för 2013!

Anna renoverar! och syr
slipar golv och tapetserar så drar i mig efter att få slå ut en vägg.
Sen syr hon klänning, efter klänning, efter klänning där emellan

Sofia fotar
Vet inte riktigt vad det är, men jag fastnar
Fina minnen från sommaren som får en att tro att man var där
Det gör mig glad

Josefin klär sig
Som ingen annan.
Såhär, såhär eller såhär och hon har minst en peruk för varje dag i veckan

Ni inspirerar mig! Tidigare inspirationsinlägg hittar du här
trevligt helg ★

(Lämna gärna en kommentar här om du skriver ett eget inlägg så jag inte missar det)

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Åh, tack för de fina tipsen!! Mitt tips är A Beautiful Mess ifall du inte redan kikat in där 🙂

 • Roligt med nya bloggtips! Ska genast besöka dessa.

 • Åh så fint med bloggtips.
  Jag tycker att det är en jättebra idé, ska försöka göra mitt eget inlägg.

  • Ja! ..men glöm inte säga till här så jag kan hitta det 🙂

 • Tack vad kul att du länkat till mig. Kram

 • Vilka bra bloggtips, bug bock och tack!

 • Tack för finfina tipsen! Annas blogg var ju hur fin och inspirerande som helst…

 • Tackar för tipsen och en fin fin blogg

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar