Annons
Annons

Efter dina mått

hejregina.blogspot.com garmenter1Det här är ju så inspirerande! Garmenter gör det enklare för dig att sy kläder efter dina mått, utan att du behöver sätta dig in i mönsterkonstruktionens alla reglerhejregina.blogspot.com garmenter2Istället får du ett mönster (här klänning) som du kan klippa ut direkt, sy ihop och anpassa efter dig.

Annons

Utifrån det kan du sen sy i stort sett vilken klänning du vill! Det förklaras mer härhejregina.blogspot.com garmenter4

Dessutom är förpackningen fantastiskt fin hejregina.blogspot.com garmenter3Och om ni beställer idag får ni 20% rabatt! Gå in på www.garmenter.com och låt er inspireras. Perfekt julklapp också. Jag ser verkligen fram emot att få testa!
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Så fint, smidigt och smart!

  • Tack Regina för ditt finfina inlägg! Ska bli superkul att se vad du hittar på 🙂

  • du har sorterat dina böcker så himla fint!

  • Men vilken bra grej! Kanske kan bli en julklapp… 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar