Annons
Annons

elle decoration design awards 2015

elle design awards 2015 foto anna malmberg

I måndags var det dags för designgala! Jag mötte jag upp Anna/northern delight (som jag lånat bilderna av), Ida Magntorn och Linda/volang för att hinna prata lite innan det var dags att gå vidare. Så fint att ha kollegor fast vi är utspridda i landet

Annons

elle decoration design awards 2015 foto anna malmberg 1

När vi kom fram till Operakällaren hann vi mingla en stund innan det var dags för prisutdelningen. Träffade tillexempel Katarina/ettrumtill som jobbar på redaktionen och som hjälpt mig med samtliga frågor under detta året på Elle ✿ ✿ ✿

elle decoration design awards 2015 foto anna malmberg 2

Svante som är chefredaktör välkomnade alla och lämnade över till Renée Nyberg som var kvällens värdinna. Väldigt kul att höra vinnarna berätta om sina idéer och se dem på scenen; rörda, glada eller nervösa

elle decoration design awards 2015 foto anna malmberg 3

Sen åt vi mat och minglade vidare. Träffade de här två. Elsa hade delat ut pris och vi tittade närmare på alla vinnarmöbler som de ställt upp för åskådning

elle decoration design awards 2015 foto anna malmberg 4

Och så blev det som ett litet blogghörn i lokalen där man ville hinna hälsa på alla. Tillexempel på Kristin/krickelin och Sofia/mokkasin som jag inte träffat innan. Det är verkligen en konstig värld när man vet massvis om någon men aldrig sagt hej innan. Men såklart fint

elle decoration design awards 2015 foto anna malmberg 5

Sen spelade Bea skivor natten lång och jag åkte vidare till Malin för att säga grattis på födelsedagen innan vi skulle sova för att orka fira hela dagen lång!

Fler av Annas bilder från kvällen finns här! Himla fin kväll måste jag säga!!

DELA (9)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Sandra

  Åh, har längtat efter det här inlägget! Så himla fint att få se lite bilder på dig med 🙂 Älskar frisyren!

  atilio.blogg.se

 • Beatrice

  Alltså<3 Måste ju ändå på något sätt vara drömmen att få gå på roliga galor och se fantastiska människor/möbler/kläder och äta sån där god mat man alltid ser på bild, hehe!
  http://herbariumet.blogg.se

  • hejregina

   ja men verkligen ju! (:

 • Så himla fint att äntligen träffa dig Agnes <3

  • hejregina

   detsamma! <3

 • IdaMagntorn

  Så himla kul kväll! Kram!

  • hejregina

   ja!

 • Alexsandra

  Verkar som en fantastisk kväll 🙂

 • Pingback: sen sist | Hej Regina!()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar