Annons
Annons

elle decoration design awards 2016

hejregina agnes hammar

I helgen var jag i Stockholm! Först för att träffa vänner och presentera Ines och sen för att gå på gala. I måndags var det nämligen dags för Elle Decorations Swedish Design Awards 2016 ★ Vi började på Berns där Årets Rum gala höll till samma kväll och sen gick vi över till Operakällaren för Elle. Jag hängde bland annat med de här två mycket bra personerna, Isabelle och Jenny ↑ Väldigt fin kväll och bra ordnat! Jag hade på mig rymden och håret fullt av stjärnor (så här såg det ut förra året när Anna (som tyvärr blev sjuk i år ☂) kom ihåg att fota)

Annons

övrigt:
→ Malmö ger mig vårkänslor!
Förra året hade jag på mig min bröllopsklänning
→ Ines älskar att åka tåg
→ Alla måste se trevligt folk delux
→ Nu ska jag äta glass

DELA (10)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar