Annons
Annons

En annan värld, en annan tid

Så känns det nästan när man ser de här bilderna. Efter några nätter i Hong Kong flög vi vidare till Nya Zeeland. Där hyrde vi en campervan och började våran resa på riktigt. Eftersom vi var i fel dygnsrytm från Hong Kong var det hopplöst att sova på planet och när vi kom fram var vi så trötta att vi inte visste var vi skulle ta vägen.

Annons

Sen skulle vi köra på fel sida av vägen för första gången, så lite oroliga var vi. Det slutade med att vi fick ta en powernap på en parkering efter en, minst sagt, svettig första färd genom Auckland. Sen fortsatte vi att åka norr ut till Paihia där det fortfarande var sommarvarmt och på vägen dit njöt vi av utsikten.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar