Annons
Annons

En av de där dagarna..

Torsdag: Jag vaknar, stressar lite för att jag sovit längre än vad som var tänkt. Skyndar ut till bilen och blir glad över att slippa skrapa rutorna men kommer ändå lite sent till de som väntar på skjuts.

Annons

De gör ingenting säger de och vi fortsätter med bagageluckan full av färdigprintade postrar. Det regnar och vinder viner och vi springer för att inte blöta ner något. Sen ägnar vi timmar åt att bära bord, montera vikväggar och sätta upp arbeten på väggarna. Fikar lite och fortsätter. Vid 3 blir vi avlösta och nästa grupp tar vid medan vi åker och köper fyra fina buketter till lärarna som vi gillar så. Vi fortsätter hem till Tora och gör färdigt våran presentation. Skyndar oss på slutet och åker in till stan för möta upp Mattias för en hobbylägenhetsvisning, väldigt fin med både kakelugn och plankgolv. Vi åker hemåt och jag blir avsläppt vid skolan och hinner lagom häfta ihop häftet till projektet innan det bjuds på mat. För det bästa är när man har lärare som planerar in ansvar för mat och middagsdekoration som en del av slutspurten. Det blev paj, pastasallad, italiensk pizza, ost och tzatziki. Vi plingade i glaset och delade ut buketterna och efter ett tar tog vår lärare med oss på en liten musikalisk resa från 60talet. Han förklarade att han inte spelat gitarr på 20 år, men att han gärna ville tacka för blommorna. Därefter blev det både allsång, inövade framträdande, vissång och fiol. Efter några timmar gick jag hem i januariblåsten och tänkte på presentationen inför morgondagen samtidigt som jag tryckte telefonen tätt mot örat och lyssnade på en av sångerna jag just hört live. Jaha, det här är en av de där dagarna.. Då vardagen bara är så himla bra.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • ja det lät som en fördjävlafin dag!:D

  • Ja, man får njuta när tillfälle bjuds 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar