Annons
Annons

en bok/ett tips/en inspiration

hejregina.elledecoration.se expiditionen2

Mattias har lånat en så spännande bok från sin bror

hejregina.elledecoration.se expiditionen3

Den handlar om när Salomon, Nils och Knut skulle korsa nordpolen i slutet på 1800 talet

hejregina.elledecoration.se expiditionen10

Kanske inte låter så spännande men alltså. Den är så himla skickligt gjord

Annons

hejregina.elledecoration.se expiditionen7

Den är skriven av Bea Uusma och är en blandning av dagboksanteckningar, Beas egna reflektioner och fakta

hejregina.elledecoration.se expiditionen5

Med ett upplägg som är näst intill genialiskt

hejregina.elledecoration.se expiditionen6

Foton och diagram som gör allt väldigt nära

hejregina.elledecoration.se expiditionen8

Så fint hur historien kommer fram genom all sin genomtänkthet

hejregina.elledecoration.se expiditionen9

Och känslan av att man själv radar upp ledtrådarna för att ta reda på vad som egentligen hände

hejregina.elledecoration.se expiditionen1

En bok som passar varje lättinsnöad person ♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • agnes

  bea uusma är fantastisk!! hett tips: lyssna på hennes sommarprat från i år.

  • Amandak

   Och när hon blir intervjuad i värvet! tips!

 • Frida

  Jag har läst pocketversionen men köpte den inbundna i julklapp till min pappa! Den inbundna ser om möjligt ännu bättre ut.
  http://dezdemonas.blogspot.com

 • Håller med Agnes här nedanför – lyssna på Beas sommarprat alla! Sån himla härligt nördig människa!

  https://ettrumtill.elledecoration.se/

 • Gabriella

  Åhhhhh min bästa bok!! <3<3<3<3

 • Emelie Söderström

  Älskar den boken verkligen! Så spännande, frustrerande och romantisk samtidigt.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar