Annons
Annons

en fin plats på jorden

hejregina.blogspot.com palmhuset1

I helgen var jag och Mattias hemma på landet hos mina föräldrar. Vi har tagit det lugnt men också hunnit med ganska många sådana där saker som bara måste göras. Och på ett sånt snabbbesök till Göteborg kunde vi inte låta bli att gå in här en stund!

Annons

hejregina.blogspot.com palmhuset2

Palmhuset i Trädgårdsföreningen!

hejregina.blogspot.com palmhuset3

Taket är magiskt och det känns som man hamnar i ett annat litet land för en stund

hejregina.blogspot.com palmhuset4

De finns olika rum med olika klimat och överallt är det grönt

hejregina.blogspot.com palmhuset5

Och i det stora rummet kan man gå upp och sätta sig på balkongen med den här utsikten. Man blir ju helt glad ♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar