Annons
Annons

En flätad korg

Jag var hemma hos mina föräldrar en stund igår, de har just kommit hem från Afrika (!) och hade mycket att berätta. Jag fick en flätad korg som ska få flytta in som tvättkorg i min lägenhet. Korgen är flätad av en kvinna på sjukhuset Panzi i östra Kongo.

Annons

Det är ett sjukhus där kvinnor kan bo för att återhämta sig efter överfall och våldtäkter. När de mår bättre och vill sysselsätta sig lite kan de fläta korgar. Saker kommer liksom närmare hjärtat när man vet lite om dem. Jag ska visa er en bild..

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Anonymous

    Åh, en sån korg skulle passa i min lägenhet.
    /Mr X

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar